GrandCanaria.no

Din ferieguide til Grand Canaria!

Arguineguin

 

Arguineguin ligger på Grand Canaria sin sørside mellom Playa del Inglès og Puerto Rico og er opprinnelig en fiskerlandsby. Arguineguin er det stedet på Grand Canaria hvor det bor desidert flest nordmenn og er også tilholdsted for den norske skolen og Sjømannskirken.

 

Det ligger 2 ferieanlegg i Arguinneguin som er svært populære blandt nordmenn som besøker Grand Canaria. Det er det kjente timeshare-anlegget Anfi Del Mar samt reiseselskapet Ving sitt flaggskip på øya, Sunwing Resort. For barne og ungdomsfamilier kan det rolige fiskerlandsbylivet fort bli litt kjedelig utpå ettermiddagen og kvelden. Mange velger derfor fort å ta en kjapp tur med taxi eller leiebilen til Puerto Rico eller Playa del Inglès dersom de ikke holder seg på hotellet. Det å oppholde seg på hotellet trenger ikke å være så dumt, Sunwing Resort har forholdsvis greie restauranter og eget underholdingsteam som holder konsert nesten hver kveld.

 

Arguineguin har mange gode lokale restauranter og det er derfor litt synd at mange turister tar turen til shoppingsentrene i Puerto Rico eller Playa del Inglès for å spise på kvelden der maten er vesentlig dårligere. Shoppingmulighetene er forøvrig noe begrenset i Arguineguin. Det er imidlertid et større marked i Arguineguin hver tirsdag, dette er vistnok det største markedet på Grand Canaria, men personlig synes jeg de fleste selgerne stort sett tilbyr det samme juggelet.


Copyrighted content. All Rights Reserved.